Monipuolista remonttipalvelua keittiöremonteista rakennussaneeraukseen Salon seudulla

Halikon RKT Ky tekee keittiöremontit ja muut huoneistoremontit Salossa ja lähiseudulla. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista remontointia pitkällä kokemuksella. Teemme töitä pääsääntöisesti yrityksille, kaupungeille ja vakuutusyhtiöille, mutta myös taloyhtiöille ja kotitalouksille.

Ota yhteyttä

Tarjoamme palveluita avaimet käteen -periaatteella, ja kattavan yhteistyöverkostomme avulla kykenemme hoitamaan myös kokonaisvaltaisen remontoinnin. Teemme yhteistyötä muun muassa sähköasentajien ja putkiasentajien kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia remontin eri osa-alueista. Toteutamme kohteet alusta loppuun saakka, aina pohjatöistä viimeistelyyn ja rakennusjätteiden poisvientiin saakka.

Saat meiltä muun muassa seuraavat remontointipalvelut:

  • Remontit

  • Huoneistoremontit

  • Rakennussaneeraus

  • Keittiöremontti

  • Kylpyhuoneremontti

  • Tapetointi, maalaus ja laatoitus.

Jos kiinnostuit palveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Saat meidät parhaiten kiinni puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Lue lisää yrityksestämme

Huoneistoremontit

Toteutamme vankalla ammattitaidolla niin pienet kuin isot remontit. Tarjoamme korkeatasoista asiakaspalvelua ja suunnittelemme remontit yhdessä asiakkaan kanssa. Remontointitarvikkeet, kuten tapetit, maalit ja lattiamateriaalit, voit ostaa meille valmiiksi, jolloin noudamme tarvikkeet ja hoidamme niillä haluamasi remontin kohteessasi. 


Samoin voimme myös suositella sinulle kohteeseesi sopivia materiaalivaihtoehtoja ja tulla asentamaan ne tiloihisi. Saat meiltä avaimet käteen -palvelua, ja tarvittaessa voimme toteuttaa myös laajemmat remontointikokonaisuudet.

Pyydä tarjous!

Kylpyhuoneremontit

Teemme kylpyhuoneremontit ja muut märkien tilojen remontit vankalla ammattitaidolla ja yli 30 vuoden kokemuksella. Tarvittaessa saat kauttamme LVI-ammattilaiset sekä sähkömiehet, joten voit tilata meiltä kaiken kylpyhuoneremonttiin tarvittavan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous!

Keittiöremontit

Suunnittelemme ja toteutamme keittiöremontit asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palvelemme niin yrityksiä, kuntia kuin taloyhtiöitä ja yksityishenkilöitäkin. Kattavan yhteistyöverkostomme avulla saat meiltä kaiken tarvittavan keittiön remontointia varten. Kysy meiltä lisää!

Pyydä tarjous!